BINIS BETONSKE PLOČE - LINIJA ELEGANT

Betonske ploče iz linije „ELEGANT“ (program pranih ploča) dobijaju se naknadnom završnom obradom, pri čemu u završnom sloju u kombinaciji sa kvarcnim pijeskom sadrže i sitnije ili krupnije kamene frakcije različitih boja. Rezultat su sjajna, prirodna zrnca koja su istaknuta na gornjoj površini.

Široka lepeza boja i granula „ELEGANT“ ploča udovoljava različitim ukusima. Ispunjavaju i najzahtjevniju viziju Vašeg dvorišta, terase ili bilo kog mjesta za odmor. Takođe, pogodne su za popločanja i različitih javnih površina, školskih dvorišta, trgova, parkova, vjerskih objekata, prostora oko stambenih i poslovnih objekata itd.

Sunčani zaliv - Zeta
Plavičasti dim - Tisa
Zalazak sunca - Sana
Sjaj smaragda - Vrbas
Pšenično polje - Tara
Stara cigla - Neva
Crni dijamant - Vardar
Divlja jagoda - Sena
Rubinove suze - Neretva
Tamna kocka - Korana
Jing i jang - Sava
Vulkanska stijena - Ugar
Pahuljica - Janja
Trag dima - Dunav
Vanila - Drina

BINIS BETONSKE PLOČE - LINIJA KLASIK

„KLASIK“ ploče dostupne su u više različitih dimenzija, što omogućava veliki broj kombinacija pri polaganju. Takođe, veliki je izbor boja, te su kombinacije mnogobrojne. Takođe, mogu se kombinovati i sa pločama iz linije „ELEGANT“.

Pogodne su za popločanja kako privatnih dvorišta, tako i različitih javnih površina, školskih dvorišta, trgova, parkova, vjerskih objekata, prostora oko stambenih i poslovnih objekata itd.

White - Bijela
Extra black - Ekstra crna
Red - Crvena
Brown - Smeđa
Ochre - Oker
Black - Crna
Gray - Siva
Extra peach - Extra breskva
Extra ochre - Ekstra oker

BINIS BETONSKE PLOČE - LINIJA BEHATON

„BEHATON“ ploče se preporučuju za površine koje trebaju da podnesu velike terete – industrijski objekti, parkirališta, trgovački i šoping centri itd. Ploče se međusobno dobro „zaključavaju“, pa se preporučuju za površine na kojima je predviđeno da se odvija saobraćaj kamiona, teretnih vozila, viljuškara i sl.

Kombinacijom boja mogu se trajno označiti mjesta za parkiranje, biciklističke staze itd. Velike površine mogu se razbiti kombinovanjem više boja, a lepeza boja je zaista velika.

Gray - Siva
Extra black - Ekstra crna
Brown - Smeđa
Extra ochre - Ekstra oker
Black - Crna
Ochre - Oker
Red - Crvena
Gray - Siva
Green - Zelena
Extra peach - Extra breskva

BINIS BETONSKE PLOČE - OSTALE LINIJE

Sve linije se kombinuju u više različitih nijansi. Nijanse koje posjedujemo su Siva, Crna, Ekstra crna, Smeđa, Zelena, Oker, Ekstra oker, Bijela, Crvena i boja breskve. Za sve informacije o bojama i detaljima možete nas kontaktirati.

Firma ADS Gradnja takođe vrši ugradnju kompletne linije Binis Betotnskih ploča.

Antik
Romanika - Romancia
Rustik
Eko ploča
Romb - Rhombus
Uni
Reket - Racket
Kolor mix
Taktilna - Tactile
Meba
Šestougaona ploča