BOJE NA BAZI VODE

Ako tražite boje na bazi vode za zidove, treba da otkrijete Valpaint-ovu kolekciju: jedinstvenih, inovativnih proizvoda, napravljenih na ekološki prihvatljiv način. Osim onih navedenih na našoj stranici kompletnu paletu Valpaint proizvoda možete pogledati na njihovoj oficialnoj stranici. www.valpaint.it

ANTICANDO  – Je gusti proizvod na bazi vode koji daje posebne antičke efekte.

ARTECO 1  – Je boja za unutrašnjost i izgled na bazi vode i kreča koja se može koristiti za stvaranje posebnih antičkih efekata.

ARTECO 7  – Je vrlo svestrana i vizuelno upečatljiva boja na bazi vode za unutrašnju upotrebu.

KLONDIKE  – Ovo je tipično moderna i elegantna boja na bazi vode za unutrašnju upotrebu.

MAVERICKS  – Boja na unutrašnjoj bazi na vodenoj osnovi, koju karakterišu luminiscentni odsjaji i trodimenzionalni efekti u boji, evocirajući kretanje morskih talasa.

METEORE 10  – Prirodni premaz za teksturu na bazi vode na unutrašnjoj površini, idealan za reprodukciju efekta cementa u svim njegovim sortama.

VALRENNA  – je boja na vodenoj bazi za unutrašnju upotrebu koja je neobično mekana na dodir, slična jeleskoj koži.

VALSETIN  – prilagođava sobe i daje im prepoznatljiv izgled: Svaki dekorativni efekat oživljava u čarobnom nizu elegantnih boja.

ADITIVI ZA BOJE

Širok asortiman aditiva za boje koji su Vam potrebni da vaši projekti budu jedinstveni i posebni.

ADDITIVO SANIFICANTE VH 2020  – je dodatak na bazi vode za unutrašnju upotrebu razvijen inovativnom tehnološkom snagom jona srebra.

HOLLYWOOD – je specijalni fluoroscentni dodatak na bazi vode koji se dodaje ukrasnim bojama radi poboljšanja njihovog karaktera.

MAGIC LIGHT – je prozirna boja na bazi vode za unutrašnju upotrebu koja upija i prirodno i veštako svetlo pre nego što ga vrati u potpunu tamu.

SMOLE ZA ZIDOVE

Sve smole za zidove i podove koje možete prema želji naneti na bilo koju površinu.

VALPAINT E-VOLUTION – je dekorativni sistem specijalno formulisan za premazivanje zidova i podova kupatila, kao i enterijera tuša.

VALPAINT I-BETON – je ukrasni sistem za enterijere dizajniran za premazivanje vertikalnih i horizontalnih površina i površina u kojima je prisutna voda, kao što su: Kupatila, vlažni prostori u banjama i zdravstvenim klubovima.