O nama Mi smo vodeća firma za niskogradnju u regionu

Generalni zastupnik knauf proizvoda za region posavine.

Firma Age Inžinjering je nastala kao rezultat porodične firme Spasojević koja već dvije generacije obavlja poslove niskogradnje i građevinarstva u regionu Posavine a ne tako rijetko i u inostranstvu.

Specijalizovani smo za izvršavanje širokog spektra građevinarskih poslova, a od samog početka isticali smo se kvalitetom, pouzdanošću i brigom za klijente, a to su kvaliteti kojih se držimo i danas. 

Nema svaka firma kapacitet i stručno osoblje da u okviru svojih mogućnosti odgovori izazovima većine građevinskih zahtjeva današnjice ali mi imamo. 

Age Inžinjering sistem gradnje konstanto prevazilazi očekivanja u pogledu kvaliteta obavljanja poslova u velikom broju građevinski poslova, i povjerenje koje dobijamo svakodnevno od svojih klijenata što je motiv da u budućnosti budemo još bolji.

Šta nas izdvaja ?

Građevinski poslovi

Mi planiramo za Vas i realizujemo od ideje do idealno uređenog dvorišta ili prilaza firmi, kao i sve druge građevinske projekte koje imate na umu.

Stručni kadar

Naš talentovan tim radnika i stručnog kadra omogućava nam da održimo visok nivo kvaliteta u bilo kojem građevinskom poslu. Što nam daje ključni uvid koji druge firme ne posjeduju.

Poslovi niskogradnje

Duga istorija u obavljanju poslova niskogradnje i uređivanja je bila osnovna ideja porodične firme Spasojević na čiji smo segment poslovanja posebno ponosni i danas.

SIGURNOST Želite biti radnik građevinske firme Age Inžinjering

Kontaktirajte nas zajedno sa svojim radnim iskustvom u oblasti niskogradnje i građevinarstva, kao i Vaše kvalifikacije i mi ćemo Vas kontaktirati ako smatramo da ste adekvatan dodatak za naš stručni tim.

Najbolji smo u polju niskogradnje u regionu

Prednosti koje pruža rad sa nama su dugogodišnje iskustvo u oblasti niskogradnje i drugih građevinskih projekata.

Sigurnost

Projekti na vrijeme

Tehnologija

Kvalifikovano osoblje