Posjetite našu kancelariju

Adresa

Šamački put bb
Modriča 74480

Tel: +387 66 828 801
Email: ageinzinjeringmd@gmail.com

Dostava Materijala

Od malih poslova do velikih građevinskih projekata, sav materijal koji vam je potreban možete da naručite u našim prostorijama. Posjedujemo vozila i organizaciju da ispunimo svaki Vaš zahtjev.

Ponosni smo na velik broj firmi sa kojim sarađujemo u cilju rešenja svake potrebe naših klijenata. Mi rješavamo i organizujemo kompletnu dostavu potrebnog materijala na lokaciju gdje se izvode radovi. Tako da komuniciranje sa velikim brojem firmi nije potrebno sve obavljate na jednom mjestu.

Brza i sigurna dostava

Građevinski projekti često zavise od brzine i kvalitetne dostave da bi neki dio mogao biti završen a mi smo u tome najbolji.

Organizacija

Niste tu a potrebno je organizovati sav materijal, mi smo tu da za Vas obavimo i ovaj dio pouzdano i kvalitetno.

Zašto mi Kvalitet, sigurnost i profesionalnost

Počnite sa uklanjanjem rizika za Vaš građevinski projekat danas, dajući ga u sigurne ruke. Želite da Vi radite na svom projektu potreban Vam je samo materijal, mi smo odličan izbor za vas, sve vrste najvkalitetnijih materijala po najpovoljnijim cijenama možete nabaviti kod nas.

Ekološka prihvatljivost

Konstanto smo u potrazi za inovativnim i ekološki prihvatljivim načinima konstrukcije. Materijali sa kojima radimo su ekološki prilagođeni i prihvatljivi.

Projekt na vrijeme

Vrijeme završetka projekta nam je veoma bitno, uz kvalitet izgradnje jedan je od naših glavni aduta. Uz dobru organizovanost i procjenu uvijek stižemo na vrijeme.

Moderne tehnologije

Ponosni smo na konstanto uvođenje najnovijih tehnologija i metoda za izradu. Zastupamo naj modernije materijale za izradu na tržištu.

Smanjite troškove

Odabirom modernih materijala u našoj ponudi dugoročno gledano smanjujete troškove održavanja. Dok sve poslove potrebne mi obavljamo tako smanjujete troškove angažovanja više firmi.