Posjetite našu kancelariju

Adresa

Šamački put bb
Modriča 74480

Tel: +387 66 828 801
Email: ageinzinjeringmd@gmail.com

Građevinski radovi

Ponosni smo na činjenicu da pružamo uslugu malih projekata, ali imamo neophodne kapacitete da završimo velike poslovne projekte. Rad sa nama znači da se oslanjate na iskustvo, znanje i profesionalizam potreban za završetak Vašeg projekta svih veličina.

Neovisno o veličini projekta ili lokaciji, potrebnoj vještini ili iskustvu odabir izvođača radova je jedan od najbitnijih faktora za uspješan rezultat. Svejedno da li se radi o uređenju dvorišta, uređenju prilaza Vašem poslovnom objektu ili neki drugi građevinski radovi, za kvalitetne rezultate potrebno je da odaberete firmu u koju imate potpuno povjerenje.

Upravljanje projektima:

Zaradili smo reputaciju kvalitetne i dobro organizovane firme među građevinskim izvođačima, zahvaljujući dobroj organizaciji i upravljanju projektima.

Rješenja

Pružamo kvalitetna građevinska rješenja po povoljnim cijenama, sa najmodernijim materijalima i tehnologijama izrade.

Zašto mi Kvalitet, sigurnost i profesionalnost

Počnite sa uklanjanjem rizika za Vaš građevinski projekat danas, dajući ga u sigurne ruke. Želite da Vi radite na svom projektu potreban Vam je samo materijal, mi smo odličan izbor za vas, sve vrste najvkalitetnijih materijala po najpovoljnijim cijenama možete nabaviti kod nas.

Ekološka prihvatljivost

Konstanto smo u potrazi za inovativnim i ekološki prihvatljivim načinima konstrukcije. Materijali sa kojima radimo su ekološki prilagođeni i prihvatljivi.

Projekt na vrijeme

Vrijeme završetka projekta nam je veoma bitno, uz kvalitet izgradnje jedan je od naših glavni aduta. Uz dobru organizovanost i procjenu uvijek stižemo na vrijeme.

Moderne tehnologije

Ponosni smo na konstanto uvođenje najnovijih tehnologija i metoda za izradu. Zastupamo naj modernije materijale za izradu na tržištu.

Smanjite troškove

Odabirom modernih materijala u našoj ponudi dugoročno gledano smanjujete troškove održavanja. Dok sve poslove potrebne mi obavljamo tako smanjujete troškove angažovanja više firmi.