Posjetite našu kancelariju

Adresa

Šamački put bb
Modriča 74480

Tel: +387 66 828 801
Email: ageinzinjeringmd@gmail.com

Konsultacije

Uspjeh svakog novog projekta ponajviše zavisi od propisnog planiranja kako u komercijalnom i stambenoj gradnji tako i u zemljanim radovima. Prilikom pregleda potencijalnog gradilišta, terena i drugih faktora možemo da vam damo sigurne planove za mogućnost projekta i profitabilnost istog.

Sa preciznim planiranjem možete da uštedite mnogo novca, kako na materijalu tako i na radovima. Dobit ćete precizne, kompetentne i obsežne informacije kako da završite želeni projekat iz jednog izvora.

Godine iskustva

Prednosti konsultacije sa nama su godine iskustva u planiranju i realizaciji raznih građevinskih projekata tokom 20 godina rada.

Rješenja

Dajemo vam automatski i preporuke o tehnologijama izrade, materijalima i kvalitetu izrade.

Zašto mi Kvalitet, sigurnost i profesionalnost

Počnite sa uklanjanjem rizika za Vaš građevinski projekat danas, dajući ga u sigurne ruke. Želite da Vi radite na svom projektu potreban Vam je samo materijal, mi smo odličan izbor za vas, sve vrste najvkalitetnijih materijala po najpovoljnijim cijenama možete nabaviti kod nas.

Ekološka prihvatljivost

Konstanto smo u potrazi za inovativnim i ekološki prihvatljivim načinima konstrukcije. Materijali sa kojima radimo su ekološki prilagođeni i prihvatljivi.

Projekt na vrijeme

Vrijeme završetka projekta nam je veoma bitno, uz kvalitet izgradnje jedan je od naših glavni aduta. Uz dobru organizovanost i procjenu uvijek stižemo na vrijeme.

Moderne tehnologije

Ponosni smo na konstanto uvođenje najnovijih tehnologija i metoda za izradu. Zastupamo naj modernije materijale za izradu na tržištu.

Smanjite troškove

Odabirom modernih materijala u našoj ponudi dugoročno gledano smanjujete troškove održavanja. Dok sve poslove potrebne mi obavljamo tako smanjujete troškove angažovanja više firmi.