Posjetite našu kancelariju

Adresa

Šamački put bb
Modriča 74480

Tel: +387 66 828 801
Email: ageinzinjeringmd@gmail.com

Niskogradnja

Mi smo povjerljiva i profesionalna porodična firma u oblasti niskogradnje i građevinarstva već više od 20 godina. Težimo ka savršenstvu kada su u pitanju zemljani radovi, da bi mogli biti prvi izbor za naše klijente. Sa velikim izborom zemljanih radova i usluga možete biti uvjereni da smo pravi izbor za Vas.

Kao profesionalci u poslu ne bitno da li to bili radovi na prilazu Vašoj firmi, ili radovi u Vašem dvorištu ili drugi radovi koji zahtjevaju našu ekspertizu. Radimo po najvišim standardima i potpuno smo licencirani u poslovima koje obavljamo.

Odabir materijala

Radimo samo sa najnovijim materijalima, i po najnovijim standardima, kao jedini mogući način profesionalno obavljenog posla i dugotrajno zadovoljnog klijenta.

Radnici

Zapošljavamo samo radnike koji su iskusni, kompetentni i najbolji u svom poslu, sve u svrhu da posao koji obavljaju bude na najvišem mogućem nivou.

Zašto mi Kvalitet, sigurnost i profesionalnost

Počnite sa uklanjanjem rizika za Vaš građevinski projekat danas, dajući ga u sigurne ruke. Želite da Vi radite na svom projektu potreban Vam je samo materijal, mi smo odličan izbor za vas, sve vrste najvkalitetnijih materijala po najpovoljnijim cijenama možete nabaviti kod nas.

Ekološka prihvatljivost

Konstanto smo u potrazi za inovativnim i ekološki prihvatljivim načinima konstrukcije. Materijali sa kojima radimo su ekološki prilagođeni i prihvatljivi.

Projekt na vrijeme

Vrijeme završetka projekta nam je veoma bitno, uz kvalitet izgradnje jedan je od naših glavni aduta. Uz dobru organizovanost i procjenu uvijek stižemo na vrijeme.

Moderne tehnologije

Ponosni smo na konstanto uvođenje najnovijih tehnologija i metoda za izradu. Zastupamo naj modernije materijale za izradu na tržištu.

Smanjite troškove

Odabirom modernih materijala u našoj ponudi dugoročno gledano smanjujete troškove održavanja. Dok sve poslove potrebne mi obavljamo tako smanjujete troškove angažovanja više firmi.