Posjetite našu kancelariju

Adresa

Šamački put bb
Modriča 74480

Tel: +387 66 828 801
Email: ageinzinjeringmd@gmail.com

Projektni plan

Da bi Vaše ideje sproveli u djelo potrebno je pripremiti i završiti projektni plan. Koji je osnova svakog uspješnog i profitabilnog projekta. Prepustite stručnjacima da rade svoj posao i da za Vas pripreme najbolje rješenje.

Da li su u pitanju projekti niskogradnje, uređenja dvorišta, ili izgradnja građevinskih objekata na pravom ste mjestu, firma Age Inžinjering sa svojim saradnicima u svim oblastima ima ogromno iskustvo u planiranju i završavanju projektnih planova.

Projekt Menadžer:

Sve naše projekte vodi stručno lice, koje ima dugogodišnje iskustvo u planiranju projekata u oblasti za koju se projekat planira.

Ponuda za projekat

U sklopu pripreme projekta i prilikom izračuna svih troškova firma Age inžinjering priloži i sopstvenu ponudu za realizaciju projekta.

Zašto mi Kvalitet, sigurnost i profesionalnost

Počnite sa uklanjanjem rizika za Vaš građevinski projekat danas, dajući ga u sigurne ruke. Želite da Vi radite na svom projektu potreban Vam je samo materijal, mi smo odličan izbor za vas, sve vrste najvkalitetnijih materijala po najpovoljnijim cijenama možete nabaviti kod nas.

Ekološka prihvatljivost

Konstanto smo u potrazi za inovativnim i ekološki prihvatljivim načinima konstrukcije. Materijali sa kojima radimo su ekološki prilagođeni i prihvatljivi.

Projekt na vrijeme

Vrijeme završetka projekta nam je veoma bitno, uz kvalitet izgradnje jedan je od naših glavni aduta. Uz dobru organizovanost i procjenu uvijek stižemo na vrijeme.

Moderne tehnologije

Ponosni smo na konstanto uvođenje najnovijih tehnologija i metoda za izradu. Zastupamo naj modernije materijale za izradu na tržištu.

Smanjite troškove

Odabirom modernih materijala u našoj ponudi dugoročno gledano smanjujete troškove održavanja. Dok sve poslove potrebne mi obavljamo tako smanjujete troškove angažovanja više firmi.