Posjetite našu kancelariju

Adresa

Šamački put bb
Modriča 74480

Tel: +387 66 828 801
Email: ageizinjeringmd@gmail.com

Iznajmljivanje radnih mašina

Potrebne su vam radne mašine i usluge iznajmljivanja kranova, dostava betona ili neke slične usluge, možete nam se obratiti i ugovoriti potrebne mašine i materijal u vrijeme kada su Vam potrebni na gradilištu. 

Iznajmljivanje građevinskih mašina za izvođenje svih vrsta zemljanih radova i uklanjanja/rušenja objekata: bagera, buldožera, kamiona, kombinovanih mašina, valjaka zna biti komplikovan zadatak jer je teško obezbjediti sve na jednom mjestu za Vaš projekat. Mi posjedujemo sve sertifikate, stručne nalaze i uvjerenja, profesionalni kadar i opremu kako bi svaki Vaš zadatak realizovali na najvećem mogućem nivou.

Ponuda radnih mašina:

Osim što možemo ponuditi velik broj radnih mašina možemo ponuditi i velik broj dodatne opreme za iznajmljivanje kao što su skele, platforme, dizalice, prikolice, kompresori.

Naša rješenja:

Rušenje objekata, razbijanje betona, vađenje temelja, sečenje betona-asfalta, planiranje terena za gradilište, nasipanje terena su samo neke od naših specijalnosti.

Zašto mi Kvalitet, sigurnost i profesionalnost

Počnite sa uklanjanjem rizika za Vaš građevinski projekat danas, dajući ga u sigurne ruke. Želite da Vi radite na svom projektu potreban Vam je samo materijal, mi smo odličan izbor za vas, sve vrste najvkalitetnijih materijala po najpovoljnijim cijenama možete nabaviti kod nas.

Ekološka prihvatljivost

Konstanto smo u potrazi za inovativnim i ekološki prihvatljivim načinima konstrukcije. Materijali sa kojima radimo su ekološki prilagođeni i prihvatljivi.

Projekt na vrijeme

Vrijeme završetka projekta nam je veoma bitno, uz kvalitet izgradnje jedan je od naših glavni aduta. Uz dobru organizovanost i procjenu uvijek stižemo na vrijeme.

Moderne tehnologije

Ponosni smo na konstanto uvođenje najnovijih tehnologija i metoda za izradu. Zastupamo naj modernije materijale za izradu na tržištu.

Smanjite troškove

Odabirom modernih materijala u našoj ponudi dugoročno gledano smanjujete troškove održavanja. Dok sve poslove potrebne mi obavljamo tako smanjujete troškove angažovanja više firmi.